Úterý, 12 Červen 2012 09:00

PortaDnes již kultovní festival se letos předvede ve velkém stylu. Na dřevěném pódiu Lesního divadla v Řevnicích vystoupí naše hvězdy folku, country a trampské hudby. Víkend 29. června - 1. července bude plný dobré hudby a kouzelné romantiky. V nabídce bohatého programu nalezneme také speciálního hosta Martu Kubišovou s triem Vokobere.


Soutěžní hudební festival letos zahájí svůj 46. ročník, tím se zařadí mezi nejstarší country festivaly v Česku. Už od roku 1972 má své motto, které náležitě plní: Hudba je lék- Porta je nejlepší apatyka! Na festivalu snad opravdu každý najde to své. V romantické atmosféře Lesního divadla na návštěvníky čekají nejen nezapomenutelné okamžiky, ale především báječná hudba pro všechny věkové kategorie.

PortaCelou akci zahájí brněnská skupina Ozvěna v pátek 29. 6. v 18 hodin. Páteční program nepochybně přiláká dívky, které si mohou pod ztemnělou oblohou zatančit za rytmů písničkáře Tomáše Kluse a skupiny Blueground. Sobotní akce nabídne širokou škálu kapel a sólistů. Už od jedenácté hodiny se návštěvníci mohou těšit na hudební dílny, sestavu Folk team, bluegrassovou skupinu Poutníci a mnoho dalších. Na konci večera pak přivítají například Lenku Filipovou nebo Ivana Mládka. Nedělní rozjezd nabere rychle velké otáčky, protože hned v 11:00 zahraje hard and heavy metalová kapela D.N.A. Mezi všemi skvělými účinkujícími se objeví i Miki Ryvola nebo Blue effect. Celou akci zakončí Hodina H, kdy se na pódiu sejdou hosté, které jinde pohromadě neuslyšíte.

Hudební festival každým rokem sklízí čím dál větší ohlasy. Pro případ nějakého toho deštíku jsou připraveny plachty nad hledištěm. Porta také počítá s jedlíky, o stánky s občerstvením rozhodně nebude nouze a dobrotám nikdo neunikne.

Vstupenky na Portu lze zakoupit v online předprodeji TICKETPORTAL, EVENTIM NEBO TICKETSTREAM. Ti, kteří přece jen nefandí počítačové technice, mohou navštívit předprodejní místa, které najdou na oficiálních webových stránkách celé akce www.porta-festival.cz. Porta 2012 je už za dveřmi, nenechte si ji ujít!

 



 



Text: Kristýna Kubišová
Foto: Porta Festival





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.