Středa, 06 Duben 2016 10:21

kulturní servis pulsVe čtvrtek 18. února uvedlo pražské Divadlo Broadway obnovenou slavnostní premiéru muzikálu Angelika. Hvězdné obsazení se postaralo o kvalitní kulturní zážitek a hudba Michala Davida o romantický poslech. Příběh je inspirovaný historickým románem Angelika od Anne Golon. Představení můžeme doporučit pro krásný romantický večer, nebo třeba jako dárek k blížícímu se Dni matek.


Od původní premiéry v roce 2007 uběhlo již dlouhých 9 let. O režii a choreografii se tentokrát postaral Libor Vaculík. V roli Angeliky se v den premiéry představila talentovaná Michaela Gemrotov. Kulhajícího Peyraca si s velkým úspěchem zahrál oblíbený muzikálový herec Josef Vojtek. Yvetta Blanarovičová si užila postavu Contoire v sexy kostýmu a strhla diváky úžasným zpěvem. Jan Kopečný představil postavu Nikolase s velkým citem a při umírání nezůstalo žádné ženské oko suché.

Tomáš Trapl jako Desgrés opět nezklamal, neboť jeho výkony jsou vždy zcela exklusivní. Vilém Čok si užil postavu krále Ludvíka XIV. a dokonale pobavil všechny diváky. Bachtiary Bej seděl dokonale na tělo pro Ali Amiriho, který má ještě naví i exotickou tvář. Další postavy ztvárnili například Petr Pech, Marek Lhotský, Dominik Peřina, Michal Tůma, Bronislav Kotiš, Jan Kuželka, Markéta Procházková nebo Natálie Grossová.

Kostýmní výtvarník Roman Šolc se opět postaral o nádherné kostýmy, které dodaly celému představení punc galantnosti. Další zajímavosti o muzikálu Angelika najdete na www.muzikal-angelika.cz


kulturní servis puls


Text: Martina Šmejkalová
Foto: Divadlo Broadway





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.